WordPress 2: torsdag d. 28. november

SLA-Fyn inviterer til kursus

Hjemmeside / WordPress Kursus 2

Torsdag d. 28. 11. 2019 på Ringe Bibliotek, Algade 40, 5750 Ringe kl.9.00 – 15.00

Bliv en haj til indholdsopdatering på 6 timer – fyld hjemmesiden med spændende indhold

For dig der har ansvar for en WordPress hjemmeside, hvor det nuværende tema er forældet eller vanskeligt at tilpasse. På kursusdagen skifter vi temaet til Generatepress og tilpasser det. Vi tilføjer også en pagebuilder og nogle ekstra plugins der hjælper med at lave en flot og indbydende hjemmeside, der løbende kan tilpasses. Header og footer tilpasses og tilføres indhold Menu(er) indhold og placering tilpasses Kategorier tilføjes og gøres tilgængelige Forsiden opsættes så den viser seneste indlæg og andet relevant indhold Widgets tilpasses Brugerprofiler typer gennemgås og tilpasses Plugins som er relevante tilføjes og aktives.

På dette link: https://forms.gle/FJbJ7m1PArrwv4dKA får du et spørgeskema der skal svares på og sendes.

Underviser: Louise Toft Petersen.

Prisen for deltagelse for kurset inkl. morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe er gratis idet Velux- fonden giver tilskud.

 

Tilmelding på SLA-Fyns hjemmeside: slafyn.dk/kursustilmelding eller med oplysning om:  Navn, Mailadresse, Arkivnavn, Kursusnavn og dato, alder og ja eller nej til erhvervsaktiv. Personlige oplysninger er kun til internt brug for at få tilskud. (Velux-fonden) Derudover vil dit navn fremgå på en deltagerliste, der sendes sammen med deltagerbrevet. Hvis man ikke ønsker sit navn på deltagerlisten, skal dette meddeles SLA-Fyn.

 

Der er plads til 15 deltager. Man optages i den rækkefølge tilmeldingerne kommer ind. Der gives besked om I er optaget hurtigst muligt efter tilmelding. Kommer der ikke svar i løbet af en uge, så kontakt SLA-Fyn. Deltagerbrev udsendes umiddelbart før kurset.

Vi opfordrer Jer til selv at medbringe PC, men vi har selv to, der kan lånes.